Terug

Conflict of Verbinding?

Hoe zou het zijn

 

als je bij een conflict kunt kiezen voor je respons,

 

met respect voor je eigen waarden

 

én met behoud van de relatie

 

in plaats van een reactie

 

uit boosheid en frustratie?

 

 

 

Conflicten zijn onderdeel van het leven. Overal waar menselijke relaties zijn, zullen conflicten zijn en worden doorgaans als onplezierig ervaren. Veel mensen hebben de voorkeur conflicten te vermijden of zeggen dat conflicten in hun ogen niet bestaan.

In de traditionele zin bestaat een conflict dan als er twee of meer personen bij betrokken zijn. Vaak ben je er getuige van. Misschien kijk je naar een medereiziger die ruziet met de buschauffeur, of zie je twee kinderen die vechten om een stuk speelgoed. Misschien sta je op gespannen voet met een collega, of bots je met een familielid over gemaakte afspraken of het uitvoeren van huishoudelijke taken.

Conflicten komen ook voor in de gedachten die je zelf hebt, bijvoorbeeld als je twijfelt over het nemen van een moeilijk besluit. 

 

 

 

Met de publicatie van 'Conflict of Verbinding: wat Kies jij?’ wil ik gesprekken voor mensen in het dagelijks leven helder en gemakkelijker maken. Stap voor stap wordt door middel van herkenbare praktijkvoorbeelden in de verhaallijn van het boek elke vaardigheid uitgelegd. De oefeningen in elk hoofdstuk bieden je ondersteuning om dit zelf in de praktijk toe te passen waardoor het ook voor jou de deur kan openen naar meer harmonie en verbinding tijdens conflicten en frustratie in je leven.

Ontdek hoe je vanuit je hart, open en oprecht kunt reageren op dagelijkse fricties en tegenslagen zonder te bekritiseren en te beschuldigen. Experimenteer met de vaardigheden in het boek die je kunnen helpen te luisteren naar wat écht belangrijk is voor jou én voor een ander waardoor je de woorden vindt om met vertrouwen je respons te kiezen. Woorden die je ondersteunen om betere beslissingen te nemen en sterkere relaties op te bouwen. Herken jij ook momenten waarop je anders reageert dan je graag zou willen, dat je soms in een opwelling dingen zegt of doet die je achteraf betreurt, dan kan dit werkboek je bij je bewustwordingsproces ondersteunen.

 

"Conflict of Verbinding, wat kies jij" kost € 23,50 inclusief verzendkosten en kun je bestellen via onderstaande link.

 

Ben je benieuwd: Klik hier om het inkijkexemplaar te bekijken.

 

Klik hier om het boek te bestellen.