Woorden die werken, het boek

Heb je je wel eens afgevraagd of je in staat bent om je werkrelaties en de werkomgeving positief te beïnvloeden, onafhankelijk van je positie? Dan kan 'Woorden die werken op de werkplek' dit voor jou bevestigen met een overtuigend "Ja, dat kan".

 

Geheel herziene uitgave, inclusief luisterboek met index én bijbehorende 4-daagse training!

Win ik, win jij of..?

Win ik, win jij of winnen we samen?

Wij zijn zo gewend aan competitie en gericht op wie er wint, dat wij deze manier van denken gemakkelijk vertalen naar elke andere context in ons leven. Zelfs in een vriendschappelijke of liefdesrelatie vragen wij ons soms af: "Wie wint er?" Conflicten lijken nog steeds vaak op wedstrijden waarbij wij ons gelijk willen halen ten koste van onze 'tegenstander'.

Conflict of Verbinding?

Wat als je rustig en vol vertrouwen kunt zijn tijdens een conflict?

 

Met "Conflict of Verbinding, wat Kies jij" wil ik gesprekken met mensen helder en gemakkelijker maken. Ben je benieuwd hoe je in gesprek kunt kiezen voor woorden die tot harmonie, begrip en wederzijds respect leiden, dan kan dit boek jou mogelijk duidelijkheid en vertrouwen geven.

Wat maakt je zo boos?

Als we boos zijn concentreren we ons bijna volledig op wat we NIET willen. We hebben uit het oog verloren wat we echt willen of echt nodig hebben. "Wat maakt je zo boos?" is een klein handzaam boekje dat in 10 stappen inzicht geeft in hoe jij je boosheid kunt begrijpen en je grenzen aan kunt geven op een manier met respect voor je eigen waarden zonder anderen te kwetsen of te beschuldigen. (€ 12,50)